Global Accounting

Global accounting is een accounts- en advieskantoor. Wij verrichten onze werkzaamheden voor lokale, nationale en internationale bedrijven. Onze klanten zijn private ondernemingen, binnenlandse en buitenlandse ondernemingen, private equity fondsen, venture capitalists en financiële instellingen (verzekeraars –en pensioenfondsen).

 

Accountancy, audit gerelateerde werkzaamheden en pre audit services

Wij helpen ondernemers in MKB met het verstrekken van verklaringen; subsidieverlagingen, samenstellingsverklaringen, beoordelingen en rapportages van feitelijke bevindingen.

Voor (middel)grote (inter)nationale bedrijven verrichten wij pre audit services ter voorbereiding van de controle van de jaarstukken door de accountant. Door deze dienstverlening door ons te laten verrichten bespaart u op de accountantskosten en stuurt u op efficiency van uw bedrijfsvoering.

Accounting en international reporting / IFRS

Wij zijn deskundig op IFRS regelgeving. Voor (inter)nationale bedrijven bereiden wij de externe rapportage voor. Via ons kunt u via E-learning ook uw bedrijf zelf IFRS proof maken met eventueel extra ondersteuning.

Business Consulting

Een goede interne beheersing is afhankelijk van interne drijfveren en de maatschappelijke kaders. Wij richten uw bedrijf zo in dat de interne beheersing en managementrapportages hierop aan sluiten. Daardoor bent u als ondernemer in controle en heeft u zicht op de zaak, voelen uw mensen zich gewaardeerd en voldoet uw aan wettelijke en maatschappelijke vereisten.

Financial services en tax

Ondernemingen hebben te maken met transities door schaalvergroting of -verkleining. Wij kunnen u bij transities en bij het consolideren van de bedrijfscontinuiteït inzicht geven op uw financiële positie en financiële rekstok.

Als ondernemers wilt u een optimaal juridisch en taxplanning voor het optimaal risicomanagement en planning van huidige en toekomstige belastingdruk.

Corporate governance en (re)structuring

De compliance van uw organisatie is afhankelijk van de manier waarop uw bestuurstructuur, de taken en verantwoordelijkheden en het toezicht (intern en extern) is ingericht. Wij kunnen u helpen bij het opzetten van een gedragen corporate governance structuur voor uw organisatie.

Contact

Global Accounting & Advisory B.V.
Postbus 8049
1201 HA Hilversum

Hoge Naarderweg 5
1217 AB Hilversum
Tel : 035-7676213
Email : info@globalaccounting.nl

KvK 53266668
BTW NL NL 8508.164.39.B01